top of page

NORSKE HEMMELIGHETER

Norske Hemmeligheter er en landsdekkende nettbasert plattform, som gjennom deling av anonyme hemmeligheter bidrar til bryte ned tabu og skape håp og fellesskapsfølelse.

 

Prosjektet startet i 2009, og kommuniserer med sitt publikum gjennom www.norskehemmeligheter.no og instagramkontoen @norskehemmeligheter som har omlag 120.000 følgere.

 

Hver dag deler mennesker landet over sine hemmeligheter, som illustreres og deles gjennom Norske Hemmeligheters kanaler. 

NH logo farger.png

SMITTEVERN FRA ENDOTECH

Endotech støtter SAMtidskapsel med smittevernutstyr.

 

"Endotech AS er en av Norges ledende leverandører av endoskopisk og kirurgisk utstyr samt hygieneprodukter til helseforetak over hele landet. Siden 1992 har vi samarbeidet tett med fagmiljøer, utviklere og distributører av verdens beste og mest kostnadseffektive utstyr innen vår bransje."

Les mer HER.

Logo Endotech kvadratisk.png

OSLO TEATERSENTER

SAMtidskapsel startet under kunstnerlaboratoriet og arrangementserien Kunstellasjoner  på Oslo Teatersenter våren 2020.

 

"Oslo Teatersenter (OTS) er til for bredden i scenekunstfeltet – fra grasrota til det profesjonelle.

OTS ble etablert 2. september 1975, og er en frivillig organisasjon som tilbyr infrastruktur og nettverk for teatergrupper, frie grupper, skuespillere, dramatikere, instruktører og pedagoger. Oslo Teatersenter holder til i TRAFO Kunstnerhus"

Les mer  HER. 

Logo OTS kvadratisk.png

DRAMA-O-RAMA

Drama-O-Rama startet sin virksomhet i 2014, og er ledet av Caroline Karlsen som også er prosjektleder for SAMtidskapsel.

 

Caroline har, via Drama-O-Rama, som mål å få drama inn som læringsmetode i grunnskolen. For å få til det har de til nå samarbeidet med over 20 av aktivitetsskolene i Oslo og omegn, og er også i prosessen med å lage avtaler med andre fylker for å utvide til flere steder i landet. I tillegg har de også teaterskolen sin i Trikkehallen på Kjelsås, hvor de jobber nært med forebyggende arbeid i bydelen.

 

I samarbeid med bydelen har også Drama-O-Rama skapt Frisk Pust Festivalen - en dramatisk klimafestival. Festivalen - som går over én helg, har som mål å være en arena som kombinerer nytenkende og bærekraftige grep for fremtiden med original kunst gjort av den nye generasjonen. Deres hovedvisjon er at barna får være med på å skape selv, og derfor skriver de også manus basert på barnas tanker om samfunnet.

Les mer HER.

png-ferdigstilling-04.png

DRAMATIKKENS HUS

SAMtidskapsel mottar skrive- og dramaturgstøtte fra Dramatikkens Hus.

"Dramatikkens Hus har det nasjonale ansvaret for utvikling av ny norsk dramatikk og er fagfeltets utviklingsarena og prøverom. Dramatikkens Hus skal utvikle kunstnerskap, bidra til å løfte kvaliteten på nyskrevet norsk dramatikk og arbeide for at tekstene blir produsert og finner et større publikum. Vi er også en fagarena og møteplass for et bredt spekter av scenekunstnere."

Les mer HER.

Logo Dramatikkens Hus kvadratisk.png

MAIN STAGE

"Main Stage leverer lyd, lys, bilde og sceneløsninger til alle tenkelige prosjekter innenfor LIVE produksjoner og faste installasjoner. Vårt mål er å holde våre kunder fornøyd gjennom alle faser av en leveranse og vi setter derfor produktkvalitet og riktig kompetanse høyt når vi planlegger og gjennomfører prosjekter. 

Vi er lidenskapelig interessert i det vi arbeider med og motiveres av gjennomtenkte og gode løsninger for våre kunder. "

Les mer HER.

Logo Main Stage https-::www.mainstage.no

GOD NOK-FESTIVALEN

SAMtidskapsel hadde pilotvisning på God Nok-festivalen juli 2020.

 

"Alle fortjener øyeblikk der ekte glede, hjertelig raushet og barsk natur får livet til å gnistre. På Engeløya i Steigen skal vi gi deg slike opplevelser.

 

Hos oss er ingen tilskuere. Vi inviterer deg til å delta sammen med noen av Norges fremste artister. Musikere, kunstnere og kloke hoder kommer til Engeløya for å dele noe vakkert og viktig med deg. Vi håper du vil dele øyeblikket med oss."

Les mer HER.

God Nok logo kvadratisk.png

SAMARBEIDSPARTNERE

bottom of page