top of page

TILTAK

Smittevern er høyt prioritert i SAMtidskapsel, og blir inkorporert som en viktig del av opplevelsen og det visuelle uttrykket. Dette gjør vi for at du skal være trygg hos oss:

SAMTIDSKAPSELVAKTER:

Alle som er på jobb hos oss får grundig opplæring i smittevern. SAMtidskapselvaktene er der for å sørge for at alle følger reglene, og vi ber deg følge deres instrukser. De er strenge, for din sikkerhet.

AVSTAND:

For å sikre tilstrekkelig avstand mellom alle som deltar, merker vi opp avstanden i køer der det er mulig, og sørger for at stoler og oppmerkede plasser er minst 1m fra hverandre. SAMtidskapselvaktene vil følge nøye med.

SMITTESPORING:

Ved billettkjøp ber vi om at du registrerer kontaktinfo til alle du kjøper billett til. Informasjonen blir lagret for å kunne foreta smittesporing dersom dette skulle bli aktuelt, og slettes etter 10 dager. Max. antall billetter per kjøp: 5.

DESINFISERING:

Det vil til enhver tid være håndsprit tilgjengelig i lokalet. Ha gjerne med egen i tillegg. Vi desinfiserer alle kontaktflater med jevne mellomrom.

OPPFORDRING:

Vi oppfordrer deg til å ta beina fatt for å komme deg til arrangementet. Kast deg på sykkelen, lei en sparkesykkel, eller ta deg en rusletur. Det er bra for miljøet, og bra for deg.

 

Vi disponerer ikke egen parkeringsplass, men det finnes betalparkering i området.

HVA DU KAN GJØRE:

  • Hold avstand

  • Husk god håndhygiene

  • Hold deg hjemme hvis du er syk eller opplever symptomer*

     

Har du spørsmål angående smittevern under arrangementet? Ta kontakt her:

*Hvis du må holde deg hjemme pga sykdom eller symptomer,

ber vi deg ta kontakt med oss for å booke om billetten din til en annen dag.

bottom of page